Web Analytics

Doi bărbați din Argeș, trimiși în judecată după ce au comis mai multe infracțiuni!

de | 22.09.2021 15:26 | Actualitate

Doi argeșeni au fost trimiși în judecată după îndelungi cercetări ale polițiștilor, aceștia fiind acuzați de mai multe infracțiuni: spargerea unor locuințe și a unor sedii de firmă, conducerea unor mașini neînmatriculate și fără a deține permis de conducere. Concret, bărbații,  în vârstă de 38 de ani, din orașul Ștefănești și de 42 de ani, din municipiul Pitești, au dat spargerea în două case și cinci firme de unde au furat 90 mii lei. De asemenea, cei doi au fost cercetați și pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, respectiv punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

CITEȘTE ȘI: Echinocțiu de toamnă 2021. Ce semnificație are acest fenomen

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducere fără a poseda permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.  Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2019, doi bărbați, de 38 de ani, din Ștefănești și de 42 de ani, din Pitești, ar fi pătruns, prin efracție, în două locuințe și cinci societăți comerciale, din localitățile Pitești, Bascov și Bradu, de unde ar fi sustras bani și bunuri, în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Bucureștiul intră în scenariul roșu! Rata de infectare depășește 3 la mie

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat, în anul 2019, trei percheziții domiciliare, la locuințele celor în cauză, în urma cărora au ridicat mai multe bunuri cu valoare probatorie.De asemenea, cei doi au fost cercetați și pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, respectiv punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Poliția Argeș printr-un comunicat.

 

foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii