Web Analytics

Doctorul Irimia numit prin ordin de ministru noul director al Spitalului Județean Argeș

de | 27.04.2020 20:39 | Actualitate

Surpriză, sau nu, pentru că în unele medii deja se discuta posibilitatea, începând de astăzi doctorul Tiberiu Irimia este managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Pitești. Ordinul a fost semnat chiar astăzi de ministrul Nelu Tătaru. Numirea doctorului Irimia, pe perioada stării de urgență, vine după suspendarea managerului Adriana Molfea.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Pai cum ma, nu puneti conducere militara?!?!? Credeti ca va mai suporta al de sus? Scrie toata presa de afara cum fura guvernul bani, pnl ul isi pune oamenii pe care nu i are, vai de curul vostru ce va asteapta la alegeri, nu va mai rabda lumea, unii isi freaca mainile, dar si le freaca pe buzunarul lor. Eu n am vazut romani mai prosti, ne meritam soarta. Sila si scarba. Avem un prefect semidoct, stie toata lumea cine e Soare, puneti manageri de la privat, bai, parca ati fi pe proprietatea voastra…..

  2. Din toate tampeniile repetate facute de PNL, a iesit si un lucru bun. Avem manager de la privat la judetean, doctorul Irimia este o alegere mai mult decat corecta. Avand in vedere ce sinistrii puteau ajunge in pozitia asta, le-a venit si lor mintea la cap.
    Ramane de vazut , daca va rezista caracatitei de la Judetean..

    • Sa vedeți adevarata caracatițe la spitalul Mioveni,nu la județean!!!