Web Analytics
scris vineri, 08.12.2023

Doctoriță româncă, șef de clinică la cel mai mare spital de stat din Spania

Raluca Oancea, o româncă distinsă în domeniul medical, este șef de clinică la cel mai mare spital de stat din Spania, informează Pro TV. Cu o carieră impresionantă de peste 20 de ani la Spitalul Universitar San Carlos din Madrid, Raluca Oancea este recunoscută ca expert internațional în genetică moleculară și boli genetice ereditare.

Doctoriță româncă, șef de clinică la cel mai mare spital de stat din Spania

Citește și: Fiul președintelui Biden acuzat că a luat bani de la afaceristul Puiu Popoviciu pentru a-l ajuta să scape de acuzațiile de corupție


Originară din București, a absolvit prestigiosul Colegiul Sfântul Sava și s-a dedicat medicinei după o performanță remarcabilă la olimpiadele de matematică și fizică. După ce a ales să urmeze un drum profesional în Spania, s-a distins prin contribuțiile sale semnificative în genetică, colaborând cu diverse specialități medicale precum pediatria, neurologia și cardiologia.

Citește și: Exclusiv. Poze cu vila primarului din Mioveni, pe care DNA a pus sechestru


Pe lângă munca sa de la spital, Raluca Oancea este și profesor universitar la Facultatea de Medicină și Farmacie din Madrid, unde își împărtășește cunoștințele avansate și pasiunea pentru genetică. Implicarea ei nu se oprește aici; dedicată comunității românești din Spania, cea mai mare minoritate din țară, conaționala noastră oferă consultanții de sfat genetic și la o clinică privată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...