Web Analytics
scris luni, 12.06.2023

Doar locul 4 la turneul FC Argeș Summer Cup U8 pentru alb-violeți

Stadionul Nicolae Dobrin a găzduit sâmbătă prima ediție a turneului de fotbal FC Argeș Summer Cup Under 8. Competiția organizată de clubul FC Argeș, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, a reuni la start patru echipe: FC Argeș, FCSB, Universitatea Craiova și Kids Tâmpa Brașov.

Doar locul 4 la turneul FC Argeș Summer Cup U8 pentru alb-violeți

Piteștenii și bucureștenii au fost reprezentați la această întrecere de câte două echipe. Alb-violeții au înregistrat la această competiție o victorie, o remiză și o înfrângere. În urma acestor rezultate, FC Argeș a terminat întrecerea pe locul 4, primele trei locuri fiind ocupate de FCSB și Universitatea Craiova.

Citește și Pitești: Efectua transport de persoane fiind sub influența alcoolului

Mihai Ariciu, antrenorul FC Argeș U8, a fost mulțumit de evoluția ”vulturașilor”: ”Pot spune că a fost un turneu reușit, scopul fiind de a rula toți copiii pe care i-am avut la cele două echipe. Am avut posibilitatea de a juca pe iarbă, iar cei mici au fost foarte bucuroși de acest lucru. Ne-a interesat în primul rând mișcarea în aer liber și nu am pus accent pe rezultate”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...