Web Analytics

Doamna Dobrin vine cu o veste solară pentru moralul FC Argeş: „Am fost de acord să-l pună pe Gicu pe tricouri”

de | 9.09.2020 16:21 | Sport

Da, este o veste excepțională pentru microbiștii argeșeni, pentru fotbaliștii alb-violeți, pentru staff-ul echipei și pentru președintele Cristian Gentea. Echipa din Trivale va evolua chiar de la următorul meci de Liga I, cel de vineri, cu UTA Arad, cu chipul Prințului din Trivale imprimat pe tricouri. S-a vorbit deja cu firma italiană de echipament ca noile tricouri să fie gata pentru partida de vineri, de pe teren propriu. Iar acest lucru frumos, confirmat de doamna Gica Dobrin, s-a întâmplat la rugămintea sponsorului alb-violet, dl. Viorel Tudose, prieten vechi și statornic al familiei Dobrin. Vă prezentăm în continuare dialogul pe care l-am realizat cu cei doi actori principali ai acestui gest solar pentru fotbalul argeșean și memoria Gâscanului, cu doamna Gica Dobrin și omul de afaceri Viorel Tudose.

# Doamnă, am înțeles că ați acceptat ca pe tricourile de la FC Argeș să apară chipul lui Nicolae Dobrin…
– Da, am acceptat și asta numai datorită domnului Viorel Tudose, care m-a rugat dimineață (8 septembrie, n.red.) acest lucru. Echipa este acum puțin debusolată și are nevoie de un suflu nou. Am fost de acord să-l pună pe Gicu pe tricouri, însă numai pentru meciurile oficiale. Dacă dl. Viorel Tudose nu ar fi fost sponsor la FC Argeș, nu aș fi dat voie să se facă așa ceva. Pentru dânsul am acceptat și numai cu dânsul am vorbit despre acest lucru. Am vorbit de mai multe ori, ne cunoaștem, ne vizităm.
# Să înțeleg că ați revenit la sentimente mai bune față de Primăria Pitești și FC Argeș în privința folosirii numelui Nicolae Dobrin?
– E adevărat că le-am interzis ca numele lui Gicu să fie folosit. Nu a existat vreun litigiu în instanță, ci doar că nu aveau voie să folosească numele lui Gicu. Acum am vorbit cu avocatul, pentru că trebuie să facă adresă oficială prin care îmi dau acordul pentru folosirea chipului lui Gicu pe tricourile de joc ale FC Argeș. Repet, am făcut asta pentru dl. Viorel Tudose. Nu este vorba de bani, nu este vorba de altceva decât de prietenia domnului Viorel față de familia Dobrin. Altfel discuția despre acest subiect era încheiată.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Stimată d-nă Dobrin eu sunt din București,nu am fost niciodată pe stadion la un meci de fotbal de la început până la sfârșit,m-am aflat de două ori pe stadion prin alte împrejurări de am văzut meciurile de fotbal dar nu mai știu cine juca.Prima oară am fost pe Progresul deoarece acolo se afla în partea de sus o sală de tenis de masa unde participam la un concurs iar a doua oară pe stadionul Giulești unde ne-a adus profesorul nostru de sport de la Grupul Școlar CFR deoarece el era și antrenor acolo.Am rămas la meci din curiozitate dar când am văzut cum zboară sticlele pe deasupra capului,cum se înjura de mama focului și deveniseră chiar violenți în gesturi am fugit imediat și nici dracul nu mai mai adus pe vreun stadion,aveam 16-17 ani.Chiar dacă sunt din București vă asigur că am îndrăgit foarte mult și alți jucători din țară printre care neuitatul Gică Dobrin și de la olteni pe Oblemenco.Vă asigur că sunt destui bucureșteni care l-au îndrăgit ! Va mulțumesc din suflet că ați acceptat în amintirea lui să fie folosită imaginea sa.Sunt convins că unii vor specula și vor face și bani dar din inimile noastre nu pot scoate amintirea și dragostea pentru el.Să aveți zile bune stimată doamnă !!! Cu respect Marian Stoichiță .