Djokovic, eliminat din primul meci de la Monte-Carlo Masters 2022

de | 13.04.2022 09:25 | Actualitate, Home, Sport

Aventura tenisemenului sârb Novak Djokovic la Monte-Carlo Masters 2022 s-a încheiat neașteptat de repede, acesta fiind eliminat din primul meci.

Aflat abia la cel de-al patrulea meci din acest sezon, a cedat în fața spaniolului Alejandro Davidovich Fokina (locul 46 ATP), în runda a doua a turneului pe zgură. După un prim tur liber, Novak Djokovic a fost învins de Davidovich Fokina în trei seturi, scor 3-6, 7-6 (5), 1-6. Confruntarea dintre cei doi a durat două ore și 54 de minute, relatează spotmedia.ro.

Citește și: Echipa de baschet a Piteștiului a ajuns la 21 de victorii în actualul sezon

Amintim că, Djokovic are două victorii și două înfrângeri în 2022. În optimi, ibericul îl va întâlni pe câștigătorul întâlnirii dintre David Gofin și Daniel Evans. Turneul pe zgură Monte-Carlo Masters 2022 se desfășoară în perioada 10-17 aprilie și este dotat cu premii în valoare totală de 5,8 milioane de euro.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed