Web Analytics

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni s-a vaccinat anti-Covid

de | 8.01.2021 12:55 | Actualitate

 

Până în acest moment, aproximativ 50 de angajați din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni s-au vaccinat, în zilele următoare fiind programați și alți angajați – medici, asistenți medicali și personal auxiliar, care și-au exprimat dorința să se vaccineze.

De la începutul pandemiei, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni funcționează ca unitate Covid-19, personalul medical fiind implicat în îngrijirea, asistența și tratarea cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2.

 

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Cred că vom reuşi evitarea retrogradării cu muncă, determinare şi seriozitate din partea tuturor”

 

”Astăzi, m-am vaccinat împotriva Covid 19, alături de o parte dintre colegii mei de la Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni. Consider că vaccinarea reprezintă șansa revenirii la o viață normală și soluția pentru a pune capăt pandemiei și pentru a reuși să oprim răspândirea acestui virus. Trebuie să avem încredere în știință și să privim cu optimism spre viitor”, a spus Marian Clipici, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni imediat după vaccinare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii