Web Analytics

Directorul de la Leoni, înjunghiat de soţie. Cei doi se certau des

de | 16.09.2016 16:55 | Actualitate

Luc Nenon, directorul francez al companiei Leoni, a fost înjunghiat în locuinţa sa de la ieşirea din Piteşti spre Slatina. Bărbatul a ieşit din casă plin de sânge, cu o rană adâncă în zona omoplatului şi s-a dus la o spălătorie din apropiere, să ceară ajutor. Angajaţii acesteia au chemat ambulanţa, iar până la sosirea medicilor, au încercat să-i ofere francezului primul ajutor.

Oamenii mărturisesc că directorul de la Leoni ar fi pomenit de soţia sa când a fost întrebat cine l-a înjunghiat. Surse apropiate anchetei ne-au declarat că cei doi se certau des şi că directorul de la Leoni a ieşit din locuinţă cu cuţitul în spate. Soţia francezului consumase băuturi alcoolice.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a stabilizat pe bărbat şi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti.

“La această oră se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir. Principalul suspect în acest caz este soţia lui Luc Nenon.

Foto www.botosaniexpress.ro. Isabela Moiceanu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii