Direcţia pentru Sport e condusă de un personaj care nu a avut nicio legătură cu sportul

de | 3.03.2011 15:44 | Sport

La numai 29 de ani, Flavius Panţurescu are o experienţă în administraţie „demnă de invidiat”, dar care nu are nici cea mai mică legătură cu sportul. Spunem experienţă în administraţie „demnă de invidiat” pentru că dl director a fost o scurtă perioadă de timp consilier juridic pe la Inspectoratul Şcolar. Cum a făcut saltul către şefia sportului argeşean? Simplu. Este prim-vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PDL, fiind unul dintre principalii iniţiatori ai proiectelor demarate de echipa de tineret în ultimii ani şi enumerăm aici, ţineţi-vă bine!, concursuri de miss sau acţiuni de ecologizare pe zona Vidraru. De asemenea, Flavius Panţurescu a pus umărul şi la bunul mers al recentelor campanii dedicate încurajării consumului de produse româneşti, şi anume târgul de carte intitulat „Cititul excesiv nu dăunează grav sănătăţii”. Este aşadar de-a dreptul strigător la cer să vezi cum sportul argeşean este condus de un personaj care nu a avut nicio legătură cu sportul şi care se mai şi laudă că a făcut treabă în această funcţie. Poate avem noroc şi dl Panţurescu se duce şi dumnealui pe urmele altui personaj „demn de invidiat” şi anume Sergiu Driga, fost şef al CSM Piteşti.
(M.I.)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed