Web Analytics

Direcţia de Impozite şi Taxe Locale – anunţ de interes pentru persoanele fizice şi persoanele juridice

de | 28.02.2022 13:36 | Actualitate, Politica si Administratie

Direcția Impozite și Taxe Locale anunţă persoanele fizice și persoanele juridice că deciziile de impunere ce conțin obligațiile fiscale stabilite pentru anul fiscal 2022 sunt în curs de distribuire. Având în vedere numărul mare al acestora, acțiunea de distribuire se desfășoară până la 31 martie 2022.

În situația în care, până la primirea deciziilor de impunere s-au achitat obligațiile fiscale, există pe verso Notă “În situația în care până la primirea prezentei ați achitat obligațiile fiscale, vă mulțumim!”.

Citeşte şi: Oligarhii ruşi au pierdut, în mai puţin de o zi, 39 de miliarde de dolari!

Deciziile de impunere sunt comunicate în conformitate cu prevederile art. 47 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, prin poștă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
Pentru plata cu anticipație a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren și a impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an fiscal 2022, de către persoanele fizice, până la data de 31.03.2022, inclusiv, se acordă o bonificație de 10%. Impozitul anual, datorat aceluiași buget local de către contribuabili, de până la 50 lei inclusiv, se plătește integral până la primul termen de plată.
Primăria Municipiului Pitești vă oferă alternativa plății online a impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, la adresa www.ghiseul.ro, secțiunea „Plată cu autentificare”, după autentificarea corespunzătoare în sistem sau pe www.primariapitesti.ro, după obținerea parolei de acces, acestea fiind disponibile și funcționând 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *