Web Analytics

„Dintre primarii din dosarul Consultanţa, sunt şi unii care au preferat să plătească prejudiciul, în loc să li se pună sechestru pe bunuri”

de | 19.08.2015 21:10 | Dezvăluiri

# Declară Bebe Ivan, primarul comunei Băbana.

Celebrul dosar „Consultanța” merge mai departe, având în vedere că peste 40 de primari sunt la un pas de a fi trimiși în judecată după ce, inițial, li s-a pus sechestru pe bunuri. Cu toții sunt acuzați de procurorii anticorupție că ar fi favorizat firma de consultanță deținută de parlamentarul PSD Mircea Drăghici, la îndemnul fostului președinte al CJ Argeș, Constantin Nicolescu.
Bebe Ivan, primarul din Băbana, susține chiar că dosarul a fost trimis în judecată și că lui i s-a adus la cunoștință acest lucru de către procurori: „Dosarul a fost trimis în judecată. Tuturor li s-a pus sechestru pe anumite bunuri, cu excepția celor care au plătit acel prejudiciu. Deci, dintre primari, sunt și unii care au preferat să plătească, în loc să li se pună sechestru pe bunuri. În ceea ce mă privește, mie mi s-a pus sechestru pe două bunuri și anume pe un teren și o pădure. Dacă vând aceste bunuri, valoarea lor este de un miliard de lei, dar ei le-au pus la 18.000 de lei, adică 180 de milioane de lei vechi, preț de notar, adică cel mai mic preț. Săptămâna trecută, am primit adresă de la OCPI că a venit de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție că există acest sechestru pe terenurile la care am făcut referire. Eu nu îmi angajez avocat pentru acest proces. Ce? Nu am cui să-i dau banii? În ceea ce îl privește pe dl deputat Mircea Drăghici, nu vreau să mai fac nicio declarație pentru că m-a certat că i-aș fi terfelit imaginea în Jurnalul de Argeș”.
Marius  Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii