Web Analytics
scris duminică, 31.03.2024

“Dintr-o prostie s-au omorât între ei. Aveau viteză”. Raul, Alex şi Cristian, tinerii au murit în Neamţ

Un accident cumplit a avut loc azi noapte pe o şosea din judeţul Neamţ, în dreptul comunei Borca. Două maşini, conduse de doi verişori, s-au lovit, apoi s-au rostogolit şi au ajuns în curţile a două case. E greu de spus cum s-a întâmplat totul, pentru că maşinile circulau pe acelaşi sens. În fiecare dintre autoturisme se afla câte un grup de tineri. Trei dintre ei şi-au pierdut viaţa. În maşina cel mai grav afectată de accident au murit doi fraţi, de 17 şi 23 de ani. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional, potrivit Observator. 
Citește și: Un adolescent de 15 ani a împușcat un bărbat, în plină stradă

“Dintr-o prostie s-au omorât între ei. Aveau viteză”. Raul, Alex şi Cristian, tinerii au murit în Neamţ

Cele trei persoane rănite în accident au ajuns în stare gravă la spital. Iniţial, au fost duse la Târgu-Neamţ, după care au fost transferate la spitalul din Piatra Neamţ.

Din primele verificări ale poliţiştilor, se pare că unul dintre cele două autoturisme implicate în accident nu ar fi păstrat distranţa de siguranţă faţă de cealaltă maşină, care se deplasa în faţa sa.

În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă şi au ajuns în curţile a două familii. Practic, gardurile, geamul unei case şi o anexă au fost distruse. Cele trei persoane rănite au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Vorbim de şapte persoane implicate în accident: trei au ajuns la spital, trei, din nefericire, şi-au pierdut viaţa, iar un alt tânăr, de 23 de ani, a primit îngrijiri la faţa locului locului, refuzând transportul la spital.

Citește mai mult „Dintr-o prostie s-au omorât între ei. Aveau viteză”. Ei sunt Raul, Alex şi Cristian, tinerii morţi în Neamţ. Doi dintre ei erau fraţi, al treilea le era prieten | Observatornews.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *