Web Analytics

Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș. Scor ireal pe Arena Națională: 6-1

de | 29.05.2023 22:05 | Actualitate, Home, Sport

Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș, scor 6-1, în manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1. Cei aproape 24.000 de spectatori de pe Arena Națională au asistat la un meci epocal. Pentru piteșteni, poate că ar fi fost mai bine dacă ar fi retrogradt din prima, decât să sufere o asemenea umilință.

Citește și: Adrian Dulcea este noul selecționer al reprezentativei U18 a României

Dinamoviștii au început destul de agresiv jocul, iar argeșenii încearcă să țină pasul. Nu reușesc. În min. 15, Dinamo reușește primul gol. Bena, incert până în ziua meciului, vine singur la 6 metri de poartă și înscrie cu o lovitură de cap, din plonjon. Peste 10 minute, Dinamo ajunge la 2-0: Larrucea rămâne, cu șansă, singur cu portarul Micle. Mingea a ajuns la el după o lovitură liberă executată de Iulian Roșu și deviată de zid. Gorka n-a ezitat în fața porții. Și, incredibil, în 3 minute scorul devine 3-0. În min 28, FC Argeș pierde mingea în propria jumătate. Ghezali recuperează și îi pasează lui Alexandru Pop. Atacantul lui Dinamo înscrie cu o execuție genială, un lob din prima atingere. Ca și cum nu era de ajuns , în min. 40, Dinamo face 4-0: Ghezali a luat mingea de la 40 de metri de poarta adversă, s-a distrat cu toată apărarea lui FC Argeș, l-a culcat pe Zebic, apoi a înscris cu o „scăriță” de senzație. S-a terminat prima repriză! Tabela Arenei Naționale arată un rezultat neverosimil, 4-0 pentru Dinamo.

Citește și: Șase medalii pentru sportivele de la CSM Pitești la Cupa României la box

În min. 55, FC Argeș reușește să ducă scorul la  4-1: Zebic se trezește cu mingea la picior în interiorul careului mic dinamovist, după o fază fixă. Trage tare, fără speranțe pentru Dujmovic. Degeaba. În min. 56, este  5-1: „Câinii” repun mingea, o duc la 20 de metri de poarta adversă. Iglesias trage puternic, iar Dobrosavlevici deviază imparabil. Ca umilința să fie deplină, dinamoviștii mai înscriu încă o dată. În min. 61, Iulian Roșu deviază subtil pentru Ghezali, care înscrie pentru 6-1. Pentru FC Argeș mai urmează o lovitură. În min. 61, roșu  pentru FC Argeș: Kevin Koubemba vede al doilea cartonaș galben și este eliminat. Jobello, înlocuit, are o criză de nervi. Rupe tricoul și îl aruncă pe bancă.

Citește și: „Picii” de la FC Argeș au câștigat turneul „FC Argeș Summer Cup Under 7”

Meciul se încheie 6-1 pentru Dinamo. Care e ca și calificată în Liga 1. Returul se va juca sâmbătă, în Trivale, de la ora 21, dar sunt puține șanse ca situația să  se schimbe în favoarea piteștenilor despre care se poate spune că sunt deja retrogradați în liga secundă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bravo,Gentea!!!!Dă-i bazată,afara pe Stanciu,Tunaru,Vintilă,Tofan,Turda, MICLE,Garita,Jobello,Calcan,etc.Sunteti varza,esti a de la FC PSD.Ne vedem,la alegeri,în 2024,Primarule,sa te fut in gura,psdist spurcat

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *