Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Din nou, la Pitești, colectare gratuită a deșeurilor mari și a DEEE

Primăria Pitești anunță că, prin S.C. Salubritate 2000, organizează, în luna septembrie, a treia campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și a DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului.

Din nou, la Pitești, colectare gratuită a deșeurilor mari și a DEEE

Citește și: Atenție! Nu accesați linkul „Card transport public Pitești”, postat pe Facebook

Potrivit unei informări a Primăriei, campania începe joi, 26 septembrie, ora 14, și durează până vineri, 27 septembrie, ora 13. Deci, mai puțin de o zi.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

Trivale, Complex II, P.T. 608; Găvana, Complex Albina, bl. D12-B21; Zona Nord – Aleea Ionel Teodoreanu, bl. C5-C7; Popa Șapcă, bl. D26 (Prima Market); Craiovei – Negoiu; Prundu, strada Cornel Chiriac, bl. B25-B26 (biserică).

Deșeuri care se pot depozita în containerele repective: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

itește și: Incendiu în Argeș, la Piscani. Patru autospeciale trimise la intervenție

Este strict interzisă depozitarea deșeurilor provenite din construcții și demolări, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (exemple: parbrize, anvelope) etc.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până pe 26 septembrie, ora 14, urmând a fi ridicate în intervalul 30 septembrie – 4 octombrie.

Pentru informații suplimentare, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535 – potrivit comunicatului Primăriei Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...