Web Analytics
scris luni, 31.10.2022

Din nou cerșetorii sunt în vizorul polițiștilor din Pitești

Pe 30 octombrie, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Pitești au acționat pentru asigurarea și menținerea ordinii publice pe raza de competență.

Din nou cerșetorii sunt în vizorul polițiștilor din Pitești

Citește și: Procurorii DNA Timișoara au început urmărirea penală a fostului ministru Adrian Chesnoiu

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 3.000 de lei, conform Legii 61/1991R și OUG 195/2002R, totodată fiind retras un certificat de înmatriculare.

Astfel, cu ocazia activităților, polițiștii au acționat în zona lăcașelor de cult, împrejurare în care în zona Bisericii Sf. Pantelimon, de pe str. George Stephanescu au fost depistate trei femei, cu vârste de 25, 26 și 32 de ani, toate din Ștefănești, iar în zona Bisericii Sf. Dumitru, de pe strada Mitropolit Antim Ivireanu, au fost depistate două femei, de 65 de ani, din Merișani, și 41 de ani, din Pitești, persoane care apelau la mila publicului. Față de acestea a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991R, în valoare totală de 1.500 de lei.

De asemenea, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Pitești au depistat un tânăr de 24 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, care conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că avea valabilitatea I.T.P. expirată.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar certificatul de înmatriculare a fost retras, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...