Web Analytics
scris joi, 16.05.2024

Din celulă, Nicola Inquieto postează pe Facebook clipuri cu solistul care i-a cântat la vila din Piteşti

Vă reamintiți probabil de legătura strânsă pe care Nicola Inquieto o avea cu cântărețul Tony Colombo, cel care, în 2017, a venit la Pitești. Tony și Tina, soția lui, au poposit la vila din Găvana a lui Nicola Inqueto chiar de ziua de naștere a acestuia.

Din celulă, Nicola Inquieto postează pe Facebook clipuri cu solistul care i-a cântat la vila din Piteşti

Cântărețul a realizat și un filmuleț pe care l-a postat pe Facebook și în care spunea: „Bună seara din România, bună seara de la Pitesci!”, cu Nicola Inquieto apărând în cadru. Și în prezent, din închisoarea în care se află, Inqueto postează melodii ale solistului Tony Colombo.

Cântărețul, arestat ca și Inquieto, pentru că spăla banii mafiei napoletane

Cântărețul a fost arestat între timp, împreună cu soția Tina Rispoli, în octombrie 2023, sub acuzația de complicitate la o asociație mafiotă. Asta după ce judecătorii Curții de Casație au respins recursul prezentat de acuzat. Potrivit Curții de Casație, Tony Colombo și soția sa Tina Rispoli, deși nu aparțin permanent unei familii mafiote, sunt asociați ai acestora prin împrumuturile suspecte pe care le-au făcut de la șefii clanurilor Scampia Secondigliano. Astfel că pentru Curtea Supremă din Italia, nicio măsură asiguratorie în afară de închisoare nu ar putea fi potrivită, întrucât există un pericol extrem, după cum au declarat magistrații.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Italianul Nicola Inquieto și șeful de șantier, condamnați la închisoare și la plata unor despăgubiri de sute de mii de euro

Citește și Motivarea Judecătoriei Piteşti în procesul accidentului de muncă soldat cu un deces. Inquieto are de plată 100.000 euro daune morale către mama tânărului mort pe şantierul din Găvana

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită