Web Analytics
scris miercuri, 07.08.2024

Dică, după meciul cu Steaua: „Punctul e important şi să ne dea încredere”

CF Campionii FC Argeș a început noul sezon de Liga a II-a cu un rezultat de egalitate, 0-0, înregistrat în fața Stelei, cel mai bun alb-violet de pe teren fiind considerat portarul Oncescu.

Dică, după meciul cu Steaua: „Punctul e important şi să ne dea încredere”

Citește și: FC Argeș a remizat cu Steaua București, 0-0, în prima partidă a sezonului

La finalul meciului, antrenorul Nicolae Dică a spus că rezultatul este unul corect, deși marile ocazii au aparținut Stelei.

Este corect rezultatul, n-am făcut un joc foarte bun în această seară. Am început jocul rău, cu teamă. Le-am dat ocazii celor de la Steaua să marcheze, bine a fost că n-am primit gol, dar din minutul 30 am reglat jocul, am avut o posesie mai bună, însă am suferit în ultimii 20 de metri.

Repriza a doua a fost mai bună, echilibrată, am reglat lucrurile la pauză. Păcat că pe contraatacuri n-am finalizat. Puteam câştiga în minutul 90, la ocazia lui Briceag.

E un rezultat bun, cu o echipă bună, cu jucători care joacă de trei, patru ani împreună; s-a văzut la noi că nu avem omogenitate, cu 12 jucători noi, dar punctul e important şi să ne dea încredere pentru meciurile următoare”, a spus Dică, citat de OrangeSport.

Antrenorul echipei alb-violete a mai spus: „Avem jucători de la Liga I şi aştept să-mi facă diferenţa în ultimii 20 de metri”.

Amical cu victorie

De notat și că miercuri, 7 august, FC Argeș a învins cu 2-0 într-un meci amical disputat împotriva celor de la Speed Academy Pitești. Ambele goluri au fost marcate de Emanuel Grønner.

Iar Nicolae Dică a introdus pe teren jucători care la meciul cu Steaua au fost folosiți mai puțin sau deloc – potrivit site-ului Fotbal Club Argeș Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...