Web Analytics

DGASPC Argeş intră în reorganizare! Mai multe posturi vor dispărea

de | 15.04.2021 10:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Se strânge cureaua la DGASPC Argeş

Mai mulţi salariaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş vor fi nevoiţi să îşi caute un nou loc de muncă, ca urmare a unei reorganizări a instituţiei, mai multe posturi urmând să dispară din organigrama de funcţionare.

Potrivit expunerii făcute de Iuliana Matei, directorul DGASPC Argeș, în perioada următoare urmează să se închidă unele centre din subordinea instituției precum:  Centrul de copii „Sf Andrei” Pitești, Centrul de zi Valea Mare, iar Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Pitești și Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate “Sf. Constantin și Elena” Pitești vor fi reorganizate.

 

CITEŞTE ŞI: Dr. Andrei Aron, consilierul primăriţei Elena Lasconi, face istorie: „Nu cred foarte tare că această mască a fost eficientă…”

 

În plus, s-a decis mutarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu Piteşti din clădirea situată în Pitești, cartier Trivale, Strada Victor Mărtoiu nr.1, în clădirea din Pitești, cartier Prundu, Bd. Petrochimistilor, nr. 18.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii