Web Analytics
scris luni, 22.01.2024

DGA. Șofer prins în flagrant când îi dădea mită unui polițist!

Luni, 22 ianuarie, ofițeri de poliție din cadrul DGA – Serviciul Județean Anticorupție Mureș au prins în flagrant un conducător auto în timp ce îi oferea unui agent de poliție din Târgu Mureș sumele de 2.500 de lei și 300 de euro, cu titlu de mită.

DGA. Șofer prins în flagrant când îi dădea mită unui polițist!

Citește și: Argeș. Prins transportând lemne fără autorizație! Ce i-a făcut Poliția

Anterior, în cursul zilei de duminică, agentul de poliție respectiv a sesizat la Call-center anticorupție – 0800.806.806 faptul că a oprit în trafic un conducător auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,63 mg/l în aerul expirat, după cum se arată într-un comuncat de presă al DGA Mureș.

De asemenea, polițistul a semnalat faptul că, fiind condus la recoltarea de probe biologice, conducătorul auto i-a comunicat că este dispus să plătească, cu titlu de mită, orice sumă de bani pentru a nu-i fi anulat permisul de conducere. Pentru a întări promisiunea făcută, conducătorul auto a oferit polițistului suma de 800 de lei, moment surprins cu body-cam-ul din dotare.

Luni, conducătorul auto l-a contactat din nou pe agentul de poliție, oferindu-i suplimentar sumele de 2.500 de lei și 300 de euro, încercând în acest mod să-l determine să nu-și îndeplinească atribuțiile legale, context în care a fost constatată infracțiunea flagrantă, potrivit sursei citate.

Prin urmare, procurorul de caz a dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, urmând ca, în marți, 23 ianuarie, să fie prezentat Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *