Web Analytics

DGA București: Persoană prinsă în flagrant pentru trafic de influență

de | 16.11.2022 10:29 | Actualitate, Home

Prinsă în flagrant după ce a primit bani pentru a influența funcționari din Ministerul Afacerilor Interne, în scopul angajării altei persoane în Poliția Română.

„Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție au realizat, în cursul săptămânii trecute, prinderea în flagrant a unei persoane fără calitate specială, după ce a primit suma de 500 lei de la martorul denunțător pentru a-și trafica pretinsa influență pe lângă funcționari din cadrul M.A.I., în sensul angajării acestuia pe o funcție din cadrul I.G.J.R. Anterior, aceeași persoană a primit de la martorul denunțător aproximativ 10.000 lei, în același scop al traficării influenței”, a transmis DGA.

Citește și Dani Mocanu și fratele său, trimiși în judecată după scandalul de la benzinăria din Pitești

Imediat după flagrant, s-au realizat și două percheziții domiciliare la adresele la care locuia inculpata. Persoana în cauză a primit control judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *