Web Analytics
scris miercuri, 16.11.2022

DGA București: Persoană prinsă în flagrant pentru trafic de influență

Prinsă în flagrant după ce a primit bani pentru a influența funcționari din Ministerul Afacerilor Interne, în scopul angajării altei persoane în Poliția Română.

DGA București: Persoană prinsă în flagrant pentru trafic de influență

„Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție au realizat, în cursul săptămânii trecute, prinderea în flagrant a unei persoane fără calitate specială, după ce a primit suma de 500 lei de la martorul denunțător pentru a-și trafica pretinsa influență pe lângă funcționari din cadrul M.A.I., în sensul angajării acestuia pe o funcție din cadrul I.G.J.R. Anterior, aceeași persoană a primit de la martorul denunțător aproximativ 10.000 lei, în același scop al traficării influenței”, a transmis DGA.

Citește și Dani Mocanu și fratele său, trimiși în judecată după scandalul de la benzinăria din Pitești

Imediat după flagrant, s-au realizat și două percheziții domiciliare la adresele la care locuia inculpata. Persoana în cauză a primit control judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...