Web Analytics

DGA Brașov/Conducător auto cercetat pentru dare de mită după denunțul unui polițist

de | 15.12.2021 17:20 | Actualitate, Dezvăluiri

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din București, este cercetat pentru dare de mită după ce ieri, 14 decembrie 2021, a încercat să corupă un polițist pentru ca acesta să nu aplice măsurile legale.

Polițistul din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Stațiunii Râșnov a refuzat categoric și a denunțat fapta la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov.

Citește și:“PUŢINE MAI SUNT PE PĂMÂNT LUCRURI SFINTE”. A pierit Lucian Avramescu

Agentul de poliție a sesizat faptul că un cetățean care conducea un autoturism pe drumurile publice i-a oferit suma de 1.000 de lei pentru a nu fi testat cu aparatul drugtest.

Denunțul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, constatându-se că aspectele sesizate se confirmă, sens în care a fost întocmit dosar penal.

Cercetările sunt continuate cu făptuitorul în stare de libertate.

Citiți și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Dorim să subliniem integritatea agentului de poliție care este la al zecelea denunț la D.G.A. privind faptele unor cetățeni de a-i oferi mită, dintre care trei denunțuri au fost formulate în acest an.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii