DGA Argeș, activități preventive anticorupție în centrul Piteștiului

de | 15.11.2021 09:58 | Actualitate

În contextul desfășurării activităților specifice Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmerie, în data de 11noiembrie a.c., ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au desfășurat activități preventive pe raza municipiul Pitești.

 

Citește și: Călin Nistor, fostul şef al DNA Piteşti s-a făcut avocat


Ofițerii de prevenire ai Serviciul Județean Anticorupție Argeș au interacționat cu cetățenii cărora le-au transmis informații preventive referitoare la infracțiunile de corupție și comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la
Call-center anticorupție 0800.806.806.

Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, lucrători din cadrul Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș, personal aflat în contact permanent cu cetățenii, dar și cetățenii – beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile M.A.I., activitățile desfășurându-se în zona centrală a municipiului Pitești.

 

 

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat consideră că medicii ar trebui să păstreze secretul şi să nu-i reclame pe pacienţii vaccinaţi ”la chiuvetă”

 

Activitățile au fost integrate în cadrul Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmeriedin cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Totodată au fost popularizate și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Argeș, respectiv municipiul Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300; e-mail: arges.dga@mai.gov.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii