Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Dezvoltarea societății ALPHA PARTENER SISTEM SRL prin achiziția de echipamente performante

ANUNȚ DE PRESĂ

Dezvoltarea societății ALPHA PARTENER SISTEM SRL prin achiziția de echipamente performante

Septembrie 2024

Dezvoltarea societății ALPHA PARTENER SISTEM SRL prin achiziția de echipamente performante

Proiectul cu numele: ,,Dezvoltarea societații ALPHA PARTENER SISTEM SRL prin achiziția de echipamente performante”, care are codul MySMIS: 138787, finanțat prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020 va fi implementat de către societatea SC ALPHA PARTENER SISTEM SRL şi are o valoare totală de 2,191,521.97 Lei, sumă din care 1,316,011.05 Lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă, valorea eligibilă nerambursabilă din FEDR este 1,118,609.41 Lei, respectiv valoarea eligibilă din bugetul național este 197,401.64 lei. Regio Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR SUD MUNTENIA, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Sud Muntenia. Începutul perioadei de implementare a fost 21.12.2021, iar finalizarea proiectului va avea loc în 30.09.2024.

Obiectivul general. Obiectivul general al proiectului este realizarea unei investiții inițiale în cadrul firmei ALPHA PARTENER SISTEM SRL prin diversificarea producției cu realizarea unor produse care nu au fost fabricate anterior în cadrul firmei. Prezentul proiect de finanțare are un rol esențial pe zona de inovare de proces la nivel de societate datorita noutaților tehnologiilor de fabricație încorporate de echipamentele vizate a fi achiziționate prin proiect – inovare de proces care va contribui la îndeplinirea strategiei firmei pe viitor.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Introducerea în fluxul de producție al companiei a 5 produse noi care se vor realiza cu ajutorul unor echipamente performante si printr-o tehnica inovatoare la nivel de companie dar si cu un grad mare de noutate la nivelul pieței. Cresterea competitivitații firmei pe piața de producție naționala si internaționala prin: certificarea unui produs, dar si sistemului de management si implicit cresterea dimensiunii pieței ținta prin participarea la un târg/expoziție internațional/a în calitate de expozant.;
  2. Îmbunatațirea calitații mediului înconjurator prin minimizarea la sursa a deseurilor dar si cresterea gradului de recuperare si reciclare a deseurilor, realizata prin introducerea unor metode specifice pentru minimizarea deseurilor în perioada de implementare al proiectului, si în perioada de durabilitate al proiectului. Minimizarea la sursa a deseurilor prin faptul ca o parte din ateria prima care se produce în cadrul firmei este obținuta din deseuri, rebuturile din plastic se vor reutiliza pentru a obține din nou materia prima.
  3. Dezvoltarea resurselor umane ale solicitantului, prin angajarea a unei persoane care va aparține unei categorii defavorizate si adaptarea infrastructurii pentru operarea de catre persoane cu dizabilitați.

Citește și Amnistie fiscală. Ce români scapă de datorii

Citește și Încă o ţară UE introduce săptămâna de lucru de 4 zile. „Cu cât muncim mai mult, cu atât devenim mai stresaţi”

Rezultate asteptate:

  1. Achizitia de utilaje care permit producerea produselor noi dorite si proiectarea unui flux de productie eficient care sa permita realizarea produselor la calitatea dorita si având un volum care sa satisfaca cererea din piata. Cresterea competitivitatii societatii prin: 1 produs certificat conform standardelor internationale; 1 sistem de management si implicit cresterea dimensiunii pietei tinta prin participare la 1 târg/expozitie internationala.
  2. Introducerea unor metode specifice pentru minimizarea deseurilor, în perioada de implementare al proiectului cu valabilitate cel putin pâna la finalizarea perioadei de durabilitate al proiectului.
  3. Angajarea unei persoane dintr-o categoria defavorizata. Infrastructura adaptata pentru a facilita accesul si munca persoanelor cu dizabilitati la sfârsitul perioadei de implementare al proiectului.

Impactul general pe care implementarea cu succes a prezentului plan de investiții îl va avea, amintim: crearea unui loc de muncă cu o persoană dintr-o categorie considerată defavorizată la nivel național, dotarea cu linii de producție și echipamente pentru un flux tehnologic nou și complet, creșterea numărului de clienți, creșterea cifrei de afaceri, utilizarea unor surse regenerabile de energie, creșterea taxelor și impozitelor plătite către bugetul local, inovarea produselor oferite prin introducerea unor produsenoi pe piață, adaptarea clădirii eficient din punct de vedere energetic și adaptatarea acesteia pentru persoanele cu dizabilități, creșterea imaginii firmei la nivel internațional prin participarea la târguri de turism de la nivel internațional precum și prin certificarea unui sistem de management și a produselor oferite.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...