Dezinsecţie şi deratizare în Mioveni

de | 18.05.2017 07:14 | Actualitate

orasMioveni

În perioada 22 – 26 mai a.c., la Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pe domeniul public, pe platformele pentru colectarea deşeurilor, în scările de bloc (subsol şi casa scării), în gospodăriile individuale, în instituţiile de învăţământ şi în clădirile instituţiilor publice.


Serviciile menţionate sunt realizate de firma SC Coral Impex SRL şi se desfăşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 după un program unic, în aceeaşi perioadă pentru toţi utilizatorii, pentru a atinge un nivel de eficienţă maximă.
Primăria oraşului Mioveni face apel către cetăţeni, asociaţii de locatari sau proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să permită accesul agenţilor firmei de dezinsecţie pe proprietăţi (22-24 mai), iar către proprietarii de gospodării, în perioada 24-26 mai. Locuitorii oraşului sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor toxice folosite cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.
Măsuri de prim ajutor în caz de: inhalare – se va duce pacientul la aer proaspăt; contact cu pielea – se va spăla din abundenţă imediat şi cu atenţie cu apă şi săpun; contact cu ochii – se va spăla imediat cu apă, cel puţin 15 minute; înghiţire – nu se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic. În toate aceste situaţii este necesar un consult medical. Totodată, Primăria cere şi măsuri de protejare a familiilor de albine. În caz de vreme nefavorabilă, perioada va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii