Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Dezinsecție la Pitești, cu avionul. Când are loc prima etapă

Primăria Pitești informează că miercuri, 26 iunie, între orele 5:30 și 9:00, va avea loc o activitate de dezinsecție prin pulverizare aeriană, avio-chimică, pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

Dezinsecție la Pitești, cu avionul. Când are loc prima etapă

Citește și: O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

Potrivit unui comunicat al Primăriei Pitești, pulverizarea se va face din aeronave model AN-2, autorizate de Autoritatea Aeronautică Civilă Română – productivitatea medie pe ora de zbor fiind de aproximativ 500 de hectare, în funcție de regimul de înălțime la care zboară aparatul și de geografia zonei – și destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi: parcuri, străzi și aleile din jurul clădirilor.

Stropirile vor fi efectuate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea acestei prime etape de dezinsecție, aceasta va fi reprogramată, cu informarea cetățenilor în prealabil.

Primăria le transmite posesorilor de familii de albine și de animale sensibile să ia măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită