Web Analytics

Dezinfecţie împotriva gripei la Mioveni

de | 7.02.2019 13:56 | Actualitate

După ce Ministerul Sănătăţii şi autorităţile centrale au confirmat faptul că la nivel naţional ne confruntăm cu o epidemie de gripă, la nivelul oraşului Mioveni s-a luat decizia ca împreună cu Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul Şcolar, Prefectura şi alte instituţii să se adopte un plan de măsuri privind prevenţia şi combaterea îmbolnăvirii cu virusul gripei.
Astfel, joi, 31 ianuarie, mai întâi a fost organizată o şedinţă comună cu reprezentanţii tuturor unităţilor de învăţământ din Mioveni, de la ciclul preşcolar până la cel liceal, după care Consiliul Local Mioveni a dat o hotărîre de consiliul prin care s-a adoptat un plan de măsuri şi modul de acţiune.
Astfel, în perioada 1 – 4 februarie, toate spaţiile publice din Mioveni, unităţile de învăţământ, sălile de sport, mijloacele de transport public şi ale elevilor, piaţa, policlinica, toaletele publice, sediul primăriei, Centrului Cultural şi al S.Ed.C. au fost dezinfectate cu soluţii aprobate de Ministerul Sănătăţii, care au rolul de a distruge microbii şi de a stopa răspândirea gripei.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii