Dezbatere publică despre oportunitatea unui spital municipal în Pitești

de | 24.11.2021 11:56 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În Pitești va avea loc o dezbatere publică privind oportunitatea construirii unui spital municipal, la care vor participa factori responsabili din sănătate. Întâlnirea, la care au acces și cetățenii, este programată pentru 7 decembrie, la ora 15:00, în sala Filarmonicii Pitești.

Invitați la această dezbatere sunt directori de spital din Pitești, Sindicatul Sanitas, Colegiul Medicilor din Argeș, medici de familie, reprezentanți ai Prefecturii Argeș, reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș, reprezentanți ai Consiliului Local Pitești, reprezentanți ai societății civile, Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, medici renumiți, reprezentanți ai Asociațiilor Pacienților din Argeș.

Citește și Spital municipal în Piteşti? Primarul Gentea e rezervat, vicele Tofan vrea o replică la „mastodontul din Mioveni”

„Cetățenii interesați care vor să participe la această dezbatere, în limita locurilor disponibile și cu respectarea condițiilor epidemiologice, se pot înscrie printr-un mail la primaria@primariapitesti.ro.
Dacă doriți să vă spuneți punctul de vedere fără să participați, vă invităm să trimiteți sugestiile dumneavoastră pe adresa de mail primaria@primariapitesti.ro şi să puneți în CC si adresa pnl.usr.plus.pitesti@gmail.com”, se arată într-un anunț al grupului consilierilor locali PNL-USR-PLUS, pe facebook.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...