Web Analytics

Dezbatere publică despre oportunitatea unui spital municipal în Pitești

de | 24.11.2021 11:56 | Actualitate, Politica si Administratie

În Pitești va avea loc o dezbatere publică privind oportunitatea construirii unui spital municipal, la care vor participa factori responsabili din sănătate. Întâlnirea, la care au acces și cetățenii, este programată pentru 7 decembrie, la ora 15:00, în sala Filarmonicii Pitești.

Invitați la această dezbatere sunt directori de spital din Pitești, Sindicatul Sanitas, Colegiul Medicilor din Argeș, medici de familie, reprezentanți ai Prefecturii Argeș, reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș, reprezentanți ai Consiliului Local Pitești, reprezentanți ai societății civile, Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, medici renumiți, reprezentanți ai Asociațiilor Pacienților din Argeș.

Citește și Spital municipal în Piteşti? Primarul Gentea e rezervat, vicele Tofan vrea o replică la „mastodontul din Mioveni”

„Cetățenii interesați care vor să participe la această dezbatere, în limita locurilor disponibile și cu respectarea condițiilor epidemiologice, se pot înscrie printr-un mail la primaria@primariapitesti.ro.
Dacă doriți să vă spuneți punctul de vedere fără să participați, vă invităm să trimiteți sugestiile dumneavoastră pe adresa de mail primaria@primariapitesti.ro şi să puneți în CC si adresa pnl.usr.plus.pitesti@gmail.com”, se arată într-un anunț al grupului consilierilor locali PNL-USR-PLUS, pe facebook.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ar fi un lucru bun dar cu aparatura de ultima generatie,cu personal ultracalificat si specializat pe afectiuni care sunt dificil de tratat, pentru a fi capabil sa ofere asistenta medicala care sa-i faca renume in Europa si in lume.Astfel putem aduce pacienti care platesc mai ieftin ca in Occident si poate vom ajunge sa trimita Bucurestiul pacienti la noi si nu invers.
    Personalul medical ar fi de dorit sa fie japonez sau sud-coreean si managementul la fel.Nu ar trebui sa existe interferente politice sau nepotisme la angajare care sa duca apoi la dezastre.
    Degeaba facem spitale ultramoderne daca incepem iar cu „romanismele” gen indolenta,delasare,mizerie,nosocomiale,spaga,lipsa medicamente si consumabile sau personal semicalificat care nu te baga in seama sau greseste diagnosticul si tratamentul.
    Domnul primar are dreptate sa fie rezervat mai ales ca toate acestea cad in sarcina Primariei.