Web Analytics

Deținuții ajută la deszăpezirea stadionului pentru partida dintre FC Botoșani și FC Argeș

de | 7.04.2023 12:19 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș joacă în deplasare în etapa a treia a play-out-ului SuperLigii, duminică, de la ora 15:30, cu FC Botoșani. Ninsoarea și viscolul au generat probleme mari în regiunea Moldovei. Circulaţia rutieră este în continuare închisă, vineri, pe patru drumuri naţionale din judeţul Botoşani, iar peste 1.200 de abonaţi nu beneficiază de electricitate din cauza vremii, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. FC Botoşani a anunţat, vineri, că terenul de joc este deszăpezit de reprezentanţi ai Direcţiei pentru Sport şi Agrement şi de deţinuţi de la Penitenciarul Botoşani.

Citește și: Lucrări avansate la Pitești Business Hub

 “FC Botoşani face tot posibilul pentru ca partida de duminică, de la ora 15:30, împotriva celor de la FC Argeş, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Tocmai de aceea, colegii de la Direcţia pentru Sport şi Agrement, alături de 30 de deţinuţi ai Penitenciarului Botoşani, au început să deszăpezească gazonul încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţumim tuturor pentru ajutorul acordat!”, a anunțat clubul din Botoşani, pe Facebook.

FC Botoșani se află pe locul patru în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce FC Argeș se află pe poziția a noua, cu 14 puncte.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *