Despre succes, la Caravana fondurilor structurale

de | 5.05.2017 09:11 | Actualitate

fonduri europene 2Reprezentanţa Comisiei Europene în România organizeză luni, 8 mai 2017, ora 15:00, la Spaţiul Public European din București, conferinţa de lansare a celei de-a doua ediţii a campaniei „Succesul e…MOLIPSITOR!” – parte a Caravanei fondurilor structurale.

Derulată pentru prima dată în anul 2014, această iniţiativă a strâns laolaltă proiecte și promotori de proiecte ce au transformat România și au arătat impactul pe care fondurile europene îl pot avea asupra oamenilor și comunităților.

“Anul acesta, în prezenţa comisarului european pentru politica regională, Corina Creţu, se lansează din nou procesul de descoperire a inițiativelor de succes din fonduri europene și de apreciere a celor care le-au făcut posibile. În perioada mai-noiembrie 2017 vizităm cele 8 regiuni ale României, discutăm despre lecții învățate, și prezentăm bune practici ale beneficiarilor de la nivel local, iar în decembrie 2017 ne reunim cu toții la cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale”, anunță organizatorii.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii