Web Analytics

Derby local: CS Mioveni – FC Argeș , în etapa 6 din play-out

de | 29.04.2023 08:20 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni și FC Argeș se vor întâlni azi, de la ora 14.30, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, în runda cu numărul 6 din play-out-ul Superligii Superbet.

Citește și: O fetiţă de 2 ani a murit în camera de gardă

Ambele formații ocupă poziții direct retrogradabile. Alb-violeții se situează pe locul 9, cu 17 puncte, iar galben-verzii ocupă locul 10, ultimul, cu doar 11 puncte. FC Argeș are doar varianta victoriei, piteștenii fiind la doar un punct în urma UTA-ei, echipă aflată pe primul loc de baraj. Cu o eventuală victorie, trupa lui Bogdan Vintilă mai poate spera la rămânerea în primul eșalon și în sezonul viitor. Soarta Mioveniului pare însă pecetluită. Cu patru etape înainte de finalul acestui sezon, galben-verzii au de recuperat o diferență de 7 puncte față de arădeni. Gazdele au bifat cinci eșecuri în play-out, acest șir de înfrângeri determinându-l pe tehnicianul Nicolae Dică să își dea demisia.

În meciurile directe din sezonul regular, Argeșul a obținut 4 puncte, câștigând la limit, duelul de la Mioveni, scor 1-0, remizând la Pitești, 2-2.,

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *