Web Analytics
scris joi, 24.11.2022

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, moderator la o conferinţă naţională despre protecţia copiilor

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu a participat, în calitate de moderator, la Conferința națională „Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”, organizată, săptămâna trecută, de Federația Internațională a Comunităților Educative (FICE) România.

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, moderator la o conferinţă naţională despre protecţia copiilor

„Lucrările conferinței au adus în discuție probleme concrete, precum violența și protecţia copiilor în școal”, creșterea gradului de conștientizare a prevenirii violenței psihologice în școală, prevenirea şi combaterea violenţei domestice, dar și a abuzurilor asupra copiilor în mediul online și, nu în ultimul rând, rolul mass-media în confruntarea violenței asupra copiilor.

O garanție a atenției pe care executivul o acordă acestor probleme a fost prezența în conferință a colegei mele, doamna Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Este pentru prima dată când, în România, politicile pentru familie, tineret și copii sunt gestionate unitar, prin existența acestui nou minister.
Am fost totodată bucuroasă să văd participarea unei delegații a DGASPC Argeș la eveniment, condusă de doamna director general Tatiana Eftime. Îi felicit și le mulțumesc organizatorilor evenimentului, domnului profesor Toma Mareș, președinte al FICE România, doamnei senator Gabriela Crețu, domnului prof. univ. dr. Emerit Ioan Neacșu, alături de care am avut plăcerea să moderez acest eveniment, și tuturor celor implicați în domeniul asistenței sociale”,
a transmis deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Citește și Simona Bucura Oprescu: „Se pot înființa consorții administrative”

Citește și Simona Bucura Oprescu: Fonduri pentru dezvoltarea durabilă a localităţilor prin investiţii în infrastructura locală

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită