Web Analytics

Deputatul Rădulescu: „Ministrul Carmen Dan mi-a spus că s-a găsit laptopul de pe care s-a clonat cheia cu care mi-a fost furată maşina”

de | 24.01.2018 16:19 | Actualitate

3 radulescuÎn urmă cu două luni, deputatul PSD Cătălin Rădulescu rămânea fără maşina de lux, un Range Rover de peste 100.000 de euro. Bolidul i-a fost furat chiar din parcarea de lângă sediul SRI.  Noi detalii ies la iveală privind modul în care a fost furat bolidul ”deputatului AKM” în noiembrie 2017. ”Mașina mea a fost furată prin clonarea cheii. Doamna ministru Carmen Dan mi-a spus acum câteva zile că s-a găsit laptopul de pe care s-a clonat cheia de la mașină. În rest, cei de la poliție, nu mi-au mai spus nimic. E secretomanie totală. Nu m-au mai chemat deloc la poliție. Nu știu de ce sunt așa secretoși, așa o fi la ei. Doar în ziua în care mi s-a furat mașina m-au chemat să dau declarații, în rest nu m-au mai chemat. E clar că au suspect, mi-au spus că au niște piste, dar cercetările sunt secrete, nu îmi spun ei mie ce se întâmplă. Am aflat că mașina ar fi totuși în București”, a declarat deputatul Cătălin Rădulescu pentru Jurnalul de Argeș.
Parlamentarul social-democrat argeșean ne-a mai precizat că mașina de lux a fost cumpărată de la omul de afaceri piteștean Adrian Prodănel și avea asigurare CASCO.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii