Web Analytics

Deputatul Radu Vasilică, în stare gravă în urma unui accident cu motocicleta

de | 25.11.2017 16:40 | Actualitate

radu motoÎn jurul orei 17.00, un accident rutier a avut loc la ieșirea din Pitești spre Brașov, în zona complexului Slava. Au fost implicate un autoturism și o motocicletă. În urma impactului, șoferul motocicletei a fost rănit.

Motociclistul a încercat să depășească pe dreapta o mașina aflată în mers. Mașina pe care intenționa să o depășească a lovit un stâlp de pe marginea drumului. De asemenea, în impact a fost implicat și un alt autoturism, ce era parcat în zonă.

La volanul mașinii ce se deplasa în același sens ca și motociclistul, spre Pitești, se afla o șoferiță în vârstă de 38 de ani din Câmpulung.

Motociclistul rănit în accident este deputatul PSD Radu Vasilică. Acesta a fost preluat de SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean în stare de inconştienţă. După investigaţiile preliminare, medicii de la Spitalul Judeţean Argeş au decis să-l transfere pe deputat la Spitalul Floreasca. Imediat după ora 18, Radu Vasilică a plecat către Bucureşti cu o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Starea parlamentarului înainte de transferul la Bucureşti era gravă: traumatism cranian minor, fractură de bazin, fractură de femur drept, lovire mână dreaptă şi fractură de antebraţ drept.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii