Web Analytics

Deputatul Moșteanu: „USR Argeș îl susține pe Klaus Iohannis în turul doi ”

de | 21.11.2019 17:15 | Actualitate, Politica si Administratie

USR Argeș se pregătește pentru alegerile locale. În cadrul unei conferințe de presă, joi, 21 noiembrie, conducerea partidului a vorbit despre înfrângerea de la alegerile prezidențiale și i- a îndemnat pe argeșeni să se prezinte la vot. „Ne concentrăm pe alegerile locale, pe creșterea numărului de filiale, în acest moment avem doar 16 filiale locale, spre deosebire de competitorii noștri, poate și aceasta a fost o slăbiciune. Imi exprim susținerea totală pentru a merge la vot și îl susțin pe Klaus Iohannis. Credem că el este alegerea cea mai bună dintre cei doi candidați rămași în cursă și îndemn pe toți susținătorii noștri să- l voteze pe Klaus Iohannis în turul 2, pentru un mandat de încă 5 ani”, a spus Adrian Cîrstea, președintele USR Argeș. Acesta a mai declarat că, luna viitoare, se vor înființa cel puțin 5 organizații USR în Argeș și încă 25 până la alegerile locale.

Ionuț Moșteanu: „La alegerile locale, vom fi mult mai buni”

În cadrul conferinței, prezent a fost și deputatul Ionuț Moșteanu, care și- a exprimat dorința de a încheia un parteneriat cu celelalte partide de dreapta din județ, după încheierea alegerilor prezidențiale. „USR Argeș îl susține pe Klaus Iohannis în turul 2 și îi îndemnăm pe susținătorii noștri să voteze Klaus Iohannis pentru că,  dragi argeșeni, la 30 de ani de la revoluție, cred că este un moment în care putem să vedem, pentru prima data, harta județului colorată diferit de roșu pe statisticile prezentate la televiziuni duminică seara.  Trebuie să tragem o linie și să punem punct PSD – ului în Argeș. Vreau, de luni, să ne așezăm la masă cu celelalte forțe de dreapta din județ și să facem un plan împreună. Dacă reușim să facem un plan comun, cu siguranță vom reuși să schimbăm județul și la alegerile locale de la anul. (…) O să facem niște schimbări, mai aducem oameni noi, la locale vom fi mult mai buni. Cu susținerea noastră, putem să dăm PSD- ul la o parte. În momentul în care PSD va avea mai puțini oameni în funcțiile publice din Argeș, județul va începe să se schimbe”, a declarat deputatul USR Ionuț Moșteanu.

Președintele USR Argeș, Adrian Cîrstea, a vorbit și despre modalitatea de înscriere în partid, regulamentul de adeziuni și componența actuală: „Din totalul celor care au intenționat să devină membrii în partid, au fost acceptați 25 %. Există niște criterii de integritate pe care partidul nostru le ia în considerare în momentul în care accepta membrii noi. Alte partide primesc și de la competitori. Peste 90 % din membrii noștri nu au mai făcut politică până acum. Nu ne dorim neapărat o creștere foarte rapidă a organizației, credem într- un proiect pe termen lung. Au fost organizații întregi de la alte partide care au venit către noi și au vrut să devină membrii și le- am spus că nu se poate. Vrem oameni care nu au mai făcut politică sau oameni care au făcut politică până acum 2 ani, nu au candidat sau nu au avut funcții publice, aceștia au dreptul la un interviu și pot deveni membrii. Avem oameni ca aceștia în partid, însă după verificări foarte atente. Cea mai bună soluție pentru construirea unui partid nou și sănătos, în România, este păstrarea acestor criterii de integritate, altfel devenim ceea ce sunt celelalte partide din România”, a mai spus Adrian Cîrstea în cadrul conferinței.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole