Deputatul Ionuț Moșteanu cere liberalilor să desființeze pensiile speciale ale primarilor

de | 3.12.2021 15:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul USR de Argeș Ionuţ Moşteanu a postat, vineri, pe contul său de Facebook, că PNL trebuie să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile şi care au ”un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei”. ”Cu banii respectivi am putea construi, anual, peste 100 de noi creşe”, spune reprezentantul USR.

CITEȘTE ȘI: Steagul Regal al României Mari – exponatul lunii decembrie la Muzeul Județan Argeș

”PSD a instalat în fruntea Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor un avocat al interlopilor, care declara până de curând că îşi doreşte „desfiinţarea DNA”. Linişte din partea PNL. PSD a numit în funcţia de Secretar General al Guvernului, cu rol de ministru, un condamnat penal. Linişte din partea PNL. Tot linişte e şi pe tema pensiilor speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile, dacă Guvernul nu le elimină prin Ordonanţă de Urgenţă sau Parlamentul nu adoptă legea USR de eliminare a pensiilor speciale”, se arată în postarea deputatului Moşteanu.

”Cu banii respectivi am putea construi, anual, peste 100 de noi creşe”, adaugă el. 

CITEȘTE ȘI: Cristina Turcu Preda, director interimar la Centrul Cultural Judeţean

”Aş vrea să-l aud pe Rareş Bogdan cum ne vorbeşte, din nou, de „desfiinţarea pensiilor speciale în 30 zile”. Aş vrea să văd o poziţie asumată din partea noului prim-ministru, Nicolae Ciucă, pe tema pensiilor speciale. PNL trebuie desfiinţeze pensiile pentru primari şi preşedinţi de consilii judeţene nu în 30 zile, ci în 29 de zile. Dacă de penalii din Guvern şi avocaţii interlopilor PNL nu a spus nimic, mă aştept măcar să aibă o reacţie pe tema acestei noi categorii de privilegiaţi care ni se pregăteşte. Curaj, Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan şi Florin Cîţu! Aveţi curajul să vă opuneţi baronilor locali şi PSD-ului!”, mai precizează Ionuţ Moşteanu. 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...