Web Analytics

Deputatul Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD

de | 20.03.2017 10:47 | Actualitate

autosuspendat radulescuÎn urma unor afirmații comentate în spațiul public, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a decis să se autosuspende din partid. Acesta a decis să se autosuspende din PSD şi să plece în concediu pentru că a fost afectat de scandalul mediatic.

Chiar şi aşa, social-democraţii vor să facă o şedinţă în care să discute cazul său, după ce s-au delimitat de declaraţiile făcute de Cătălin Rădulescu.

Între timp, însă, Cătălin Rădulescu, a fost audiat vineri la Parchetul General în dosarul în care este acuzat de tulburarea liniştii publice. Potrivit Biroului de presă al Parchetului General, audierea lui Rădulescu a avut loc săptămâna trecută, el fiind chemat ca martor în dosarul deschis in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu în acest caz după ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat într-un interviu pentru Adevărul: ”Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare”.

Ulterior, polițiștii argeşeni au anulat permisul de port-armă al deputatului Cătălin Rădulescu, după ce au verificat, la locuinţa acestuia, modul în care sunt deţinute armele şi au constatat că parlamentarul păstra fără piedică mitraliera AKM pentru care nu avea dreptul de a deţine muniţie şi au descoperit şi muniţie care nu se potriveşte armei de vânătoare pe care Rădulescu o deţinea legal.

„Sunt de multă vreme în PSD şi mă doare să văd că partidul, alături de care am fost la bine şi la greu, suferă datorită unor discuţii în jurul numelui meu. Am decis să mă autosuspend şi să pun la dispoziţia conducerii partidului toate datele care să facă lumină în chestiunea în care am fost implicat”, a declarat deputatul pentru Criterii Naţionale.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii