Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Deputatul Adrian Miuţescu: „Reabilitarea Gării Regale trebuia începută deja”

Deputatul Adrian Miuțescu consideră că reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeș întârzie din cauza birocrației, deși lucrările trebuiau începute deja. El amintește că a susținut din timpul Guvernului Orban refacerea acestui simbol al municipiului Curtea de Argeș.

Deputatul Adrian Miuţescu: „Reabilitarea Gării Regale trebuia începută deja”

„Am insistat pentru realizarea reabilitării Gării Regale încă din timpul Guvernului Orban, când am susținut că aceasta trebuie să redevină un obiectiv reprezentativ pentru Curtea de Argeș. Voi urmări în continuare demersurile și lucrările de reabilitare pentru refacerea acestui simbol al orașului. Începerea lucrărilor a întârziat însă, din cauza birocrației.
Conform documentației, Gara Regală Curtea de Argeș, una dintre cele mai frumoase din România, ar trebui să fie reabilitată în întregime până în vara anului 2026, după peste trei decenii în care a fost lăsată în paragină. În martie 2023, se semna contractul pentru reabilitarea Gării Regale Curtea de Argeș, iar reprezentanții CFR Infrastructură anunțau că lucrările efective vor începe în primăvara lui 2024. Lucru care, evident, nu s-a întâmplat. Autorizația de construire a fost semnată de primarul orașului la sfârștiul lunii aprilie, iar lucrările trebuiau să înceapă deja! Contractul de execuție, de 8,74 milioane lei, a fost semnat de CFR cu Asocierea SC EURAS SRL – SC ARHING SRL (România)”
– a declarat deputatul Adrian Miuțescu.
M.S.

Citește și Deputatul Adrian Miuțescu: „E-TVA va duce în faliment multe companii”

Citește și Deputatul Adrian Miuțescu: „În momentul ăsta, PNL nu ar intra în turul al doilea cu candidatul Nicolae Ciucă”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită