Web Analytics
scris vineri, 08.09.2023

Depistat și reținut de polițiștii argeșeni pentru furt calificat

În ziua de 7 septembrie a.c, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în două dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat de 40 de ani, din comuna Cernica, județul Ilfov.

Depistat și reținut de polițiștii argeșeni pentru furt calificat

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 04 – 05 august a.c., respectiv în noaptea de 18 spre 19 august a.c., bărbatul de 40 de ani, din aceeași localitate, împreună cu un bărbat de 36 de ani, din București, ar fi sustras un număr total de cinci cruci pentru monumente funerare, ce se aflau expuse în afara unui magazin de profil de pe raza comunei Bascov, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 10.000 de lei.

Citește și Conduceau pe drumurile din Argeș sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv

Reamintim că în ziua de 5 septembrie, în temeiul autorizării din partea instanței competente, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Cernica, județul Ilfov, în urma cătreia, la locația în cauză, a fost descoperită o cruce cu caracteristici ce corespund celor sustrase.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 septembrie, să fie dispuse măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *