Web Analytics

Depistat cu 104 km/h pe strada Frații Golești din Pitești

de | 1.10.2018 13:16 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 166 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 58.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 20 de permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe P.M., de 22 de ani, din comuna Corbi, care conducea un autoturism pe strada Frații Golești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 104 km/h.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Fără permis pe viață, asta ar fii măsura corectă pentru acest viitor criminal !