Web Analytics

Depeche Mode, concert pe Arena Națională

de | 4.10.2022 21:30 | Actualitate, Home

Depeche Mode au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin, lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de „Memento Mori” și se va lansa în primăvara lui 2023, se arată într-un comunicat transmis redacției G4Media.ro de emagic.ro
Turneul va începe în luna martie cu o serie de evenimente speciale în America de Nord, urmată, începând din luna mai, de concerte în Europa. Pe harta turneului European se află și România, cu un concert extraordinar, ce va avea loc pe Arena Națională din București, pe 26 iulie. Show-ul Depeche Mode va cuprinde și piese de pe noul album „Memento Mori”, cât și piese de pe albumele anterioare, deja consacrate.
Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri și concerte în fața a peste 35 de milioane de fani din toată lumea, Depeche Mode rămâne un nume de referință, cu influență majoră în industrie, iar muzica lor o continuă evoluție, fiind o inspirație de neuitat pentru fani, critici și artiști deopotrivă.
Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Arena Națională din București pot fi achiziționate de la bilete.emagic.ro, precum și din rețelele iaBilet.ro si Entertix.ro, începând de vineri, 7 octombrie 2022, ora 10:00.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *