Web Analytics

Denunţătorul din Dosarul Microsoft negociază preluarea FC Argeş

de | 28.03.2019 13:08 | Sport

# Claudiu Florică (foto stânga) patronează clubul Regal Sport București, care a semnat un parteneriat cu Atletico Madrid

Deși încă nu s-a bătut palma, lucru care urmează să se întâmple săptămâna viitoare, negocierile cu un nou investitor la FC Argeș sunt avansate în proporție de peste 80%. Pe surse, am aflat că este vorba despre omul de afaceri bucureștean Claudiu Florică (foto stânga), cel care deține firma Synotech Global Services România SRL, firmă care sponsorizează Regal Sport Club București.

Clubul lui Florică a semnat un parteneriat cu Atletico Madrid

De subliniat că acest club a semnat un contract de colaborare cu marele club spaniol de fotbal Atletico Madrid. În anul 2014, chiar președintele lui Atletico de Madrid, Enrique Cerezo (foto dreapta), a venit la București pentru a perfecta documentele. Mai trebuie spus că majoritatea fotbaliștilor de la Regal Sport o au ca impresar pe Ana Maria Prodan. Și ca o paranteză, se pare că Nicolae Dică nu va veni la FC Argeș nici în noua formulă de după „interimatul” lui Gusti Eduard și asta din cauză că omul de afaceri bucureștean a impus în negocieri o regulă simplă: conducerea tehnică este numită de el, iar clubul se va numi în continuare FC Argeș. Se pare că ar fi vorba despre aducerea lui Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunărea Călărași. Mai spunem că omul de afaceri Claudiu Florică a devenit cunoscut prin implicarea în celebrul dosar Microsoft, în care a figurat ca denunțător, dar și în mai multe dosare legate de retrocedări pe filiera ANRP.

Firma lui Florică a câștigat recent un contract de peste 2 milioane lei cu FCN Mioveni

Vă prezentăm în continuare, fără alte comentarii, o informație foarte recentă și foarte importantă apărută despre omul de afaceri Claudiu Florică în presa centrală. Mai ales că în ecuație apare și un obiectiv industrial de grad zero din județul Argeș.
„Claudiu Florică, celebrul afacerist din dosarul Microsoft, continuă să primească milioane de la stat… Synotech Global Services România (fosta Dim Soft SRL) îşi vede nestingherită de treabă. Ultima lovitură: peste două milioane de lei de la Nuclearelectrica pentru realizarea unui centru de date. Nuclearelectrica SA a atribuit pe 12 februarie 2019 un contract pentru „amenajare centru de date, realizare cablare structurată şi infrastructură de comunicaţii” la Fabrica de Combustibil Nuclear (FCN) Piteşti. Achiziţia a fost realizată în urma unei proceduri simplificate, fără organizarea unei licitaţii electronice, iniţiate pe 22 octombrie 2018, câştigătoare fiind desemnată Synotech Global Services România SRL, care va primi pentru serviciile sale 2.051.797,14 lei, fără TVA”, au scris recent cei de la jurnalul.ro.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii