Web Analytics

Demisie la Dacia! Noul designer șef pleacă din grupul Renault

de | 15.04.2021 09:46 | Actualitate

Alejandro Mesonero-Romanos a fost prezentat oficial ca director de design al mărcii Dacia în luna ianuarie, odată cu planul Renaulution al CEO-ului Luca de Meo. El fusese racolat de la SEAT de Luca de Meo, care i-a fost șef și în Spania, însă acum designerul a ales să părăsească grupul Renault.
Dacia a avut parte de primul său designer cu renume, în toată istoria sa, însă acesta a plecat deja, la circa șase luni de la sosirea în compania Renault și la doar 3 luni de la numirea oficială la Dacia. Zilele trecute, Renault Group a publicat prima structură de conducere a mărcii Dacia din istoria sa, până acum marca fiind condusă de persoane care se aflau în conducerea grupului francez.

CITEȘTE ȘI Dacia ocupă locul 1 în topul select al propulsiilor alternative din Germania

La doar câteva zile după prezentarea primului comitet director, designerul Alejandro Mesonero Romano este deja anunțat ca plecat din companie. Publicația Automobilewoche a anunțat în premieră informația, confirmată ulterior de reprezentanții companiei Dacia. Se pare că Mesonero-Romanos a semnat deja un contract cu o altă companie auto, potrivit unor informații neoficiale.
Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/surpriza-video-noul-designer-sef-al-dacia-alejandro-mesonero-romanos-primul-designer-cu-renume-in-toata-istoria-dacia-a-demisionat-deja-si-pleaca-din-grupul-renault-20116679
CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO: Cum arată în realitate noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama românilor

sursă foto/profit.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii