Web Analytics

Delicte silvice la Căldăraru

de | 22.03.2018 10:03 | Actualitate

silvic caldararuPolițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice și a Sustragerii de Produse Petroliere, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Ploiești, au desfășurat activități de combatere a abaterilor din domeniul depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

Aceștia au efectuat un control la o societate comercială cu profil de activitate comercializarea de material lemnos prelucrat și neprelucrat, de pe raza comunei Căldăraru, județul Argeș, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul anului curent, reprezentanții societății au expediat, fără avize de însoțire a materialului lemnos, cantitatea totală de 78,95 mc lemn prelucrat și lemn de foc.

Societatea comercială a fost sancționată conform Legii 171/2010 cu amendă în cuantum de 10.000 de lei, totodată fiind dispusă și confiscarea valorică a materialului lemnos expediat fără îndeplinirea obligațiilor legale, valoarea totală a acestuia fiind de peste 35.000 de lei.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii