Web Analytics

Delegația Consiliului Județean Argeș este prezentă în aceste zile la Lyon, la Adunarea Generală a Asociației Internaționale a Regiunilor Francofone

de | 11.10.2021 12:50 | Actualitate

Delegația Consiliului Județean Argeș condusă de dl. Vicepreședinte Adrian Dumitru Bughiu este prezentă în aceste zile la Lyon, la Adunarea Generală a Asociației Internaționale a Regiunilor Francofone.

Cu această ocazie, delegația a fost primită de doamna Anca Opriș – Consul General al României la Lyon.
Temele abordate în cadrul întâlnirii au fost dezvoltarea relațiilor de colaborare între autoritățile române și franceze, participarea Argeșului la Sărbătorile consulare din 2022, oportunitățile economice, culturale si educative oferite de partenerii francezi, dar și realitățile actuale în contextul pandemiei și al crizei economice.
Județul Argeș păstrează o relație strânsă și fructuoasă cu Consulatul General al României la Lyon, participând de-a lungul timpului la evenimente importante organizate în metropola franceză.

În încheiere, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a adresat invitația doamnei Consul General de a efectua o vizită de lucru în Argeș în primăvara viitoare.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce risipa de bani publici ca sa se plimbe prin Franta un taran analfabet parvenit sefut la CJ (care nu stie o iota de franceza!) si 2 functionare imbuibate din Consiliu, cu salarii nesimtite. Iar voi redati acest comunicat penibil, redactat in stilul Telejurnalului de pe vremuri. Rusinica!!!