Web Analytics

Declaraţie Gelu Tofan, viceprimar PNL al municipiului Piteşti: „Ludovic Orban iubeşte Argeşul, iar asta pentru mine contează cel mai mult!”

de | 10.06.2021 13:52 | Actualitate, Politica si Administratie

”Sunt câteva motive pentru care îmi doresc ca Ludovic Orban să fie, în continuare, președinte al PNL. Primul motiv este acela că, atunci când PNL se afla în opoziție, Ludovic Orban a fost omul care a avut inițiativa reconstrucției și relansării partidului, ca alternativă la guvernarea PSD. Ludovic Orban a muncit zilnic alături de echipa sa, a insuflat încredere și entuziasm liberalilor care nu credeau că PNL va ajunge la guvernare și, în cele din urmă, acest lucru s-a întâmplat. Faptul că PNL este astăzi partid de guvernământ i se datorează în primul rând lui Ludovic Orban.

Al doilea motiv este acela că, în perioada în care a fost prim-ministru, Orban s-a confruntat cu una dintre cele mai dure crize prin care a trecut vreodată România: pandemia cu noul coronavirus. A fost un prim-ministru foarte bun, iar România a rezistat!
Al treilea motiv este acela că Ludovic Orban este un bun lider de partid.

PNL nu ar fi ajuns astăzi unde este fără el! Cunoaște fiecare membru al partidului, a fost prezent în fiecare organizație din țară și s-a implicat în consolidarea liberalismului. În plus, iubește Argeșul, iar asta pentru mine contează cel mai mult!
Îl susțin pe Ludovic Orban, cred în el și sunt convins că, prin el, PNL va guverna mult timp România de aici înainte”.
M.S.

Citește și Declaraţie politică Gelu Tofan, viceprimar Piteşti: „Execuţia nodului direcţional de la km 118 al A1 asigură o economie de 5 milioane euro la bugetul Piteştiului”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii