Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Decizie în cazul lui Vlad Pascu. Șoferul drogat va rămâne în arest preventiv încă 60 de zile

Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragicul accident de la 2 Mai din vara anului 2023, care a dus la pierderea vieții a doi tineri, va rămâne în arest preventiv pentru o perioadă suplimentară de 60 de zile, conform deciziei adoptate de Judecătoria Mangalia. 

Decizie în cazul lui Vlad Pascu. Șoferul drogat va rămâne în arest preventiv încă 60 de zile

Citește și: Cornel Dinu, internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpatul Pascu Matei – Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. (…)

Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpatul Pascu Matei – Vlad, cu datele de mai sus, pe o durată de 60 de zile, de la data de 09.09.2024 până la data de 07.11.2024 inclusiv”, potrivit instanței judecătorești.

Instanța a respins, de asemenea, solicitările lui Vlad Pascu de a fi plasat în arest la domiciliu în locul arestului preventiv. Decizia Judecătoriei Mangalia nu este definitivă, iar Vlad Pascu are la dispoziție 48 de ore pentru a depune o contestație la Tribunalul din Constanța. Avocații apărării susțin că tinerii care au decedat în urma accidentului consumaseră cantități semnificative de alcool, așa cum a reieșit din analizele de sânge și urină.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...