Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

De Sf. Andrei, Dimmas Simfonic la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Pitești organizează joi, 30 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic extraordinar susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijorul Constantin Grigore și grupul Dimmas.
După absolvirea studiilor muzicale în ţară, dirijorul Constantin Grigore a urmat cursurile Academiei de Muzică „Karol Lipinski” din Polonia. În prezent, este dirijorul principal al Orchestrei Camerata Regală și al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

De Sf. Andrei, Dimmas Simfonic la Filarmonica Piteşti

Grupul vocal pop-opera Dimmas s-a fondat în 2017, fiind compus din patru soliști profesioniști. Au multe colaborări de prestigiu, cele mai importante au fost cele cu TedX Cluj, Filarmonica Botoșani, Opera Română Cluj-Napoca. Au mai cântat la Filarmonica Pitești, alături de bandul instituției, în februarie anul acesta.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Citește și Petre Dumitrescu, cel mai longeviv actor al teatrului din Piteşti

Citește și Concert pentru copiii cu autism, la Bascov. Printre donatori, şi deputatul Bălăşoiu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...