Web Analytics

De Sf. Andrei, Dimmas Simfonic la Filarmonica Piteşti

de | 30.11.2023 11:45 | Actualitate, Cultură, Home

Filarmonica Pitești organizează joi, 30 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic extraordinar susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijorul Constantin Grigore și grupul Dimmas.
După absolvirea studiilor muzicale în ţară, dirijorul Constantin Grigore a urmat cursurile Academiei de Muzică „Karol Lipinski” din Polonia. În prezent, este dirijorul principal al Orchestrei Camerata Regală și al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Grupul vocal pop-opera Dimmas s-a fondat în 2017, fiind compus din patru soliști profesioniști. Au multe colaborări de prestigiu, cele mai importante au fost cele cu TedX Cluj, Filarmonica Botoșani, Opera Română Cluj-Napoca. Au mai cântat la Filarmonica Pitești, alături de bandul instituției, în februarie anul acesta.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Citește și Petre Dumitrescu, cel mai longeviv actor al teatrului din Piteşti

Citește și Concert pentru copiii cu autism, la Bascov. Printre donatori, şi deputatul Bălăşoiu

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *