De luni, argeșenii care vor să se imunizeze cu a patra doză împotriva Covid-19 trebuie să se prezinte la medicul de familie

de | 13.05.2022 14:48 | Actualitate, Home

Argeșenii care doresc să fie vaccinați cu doza a patra de vaccin împotriva COVID19 trebuie să se adreseze medicilor de familie.

Vaccinarea va fi posibilă de luni, 16 mai a.c., dar doar la medicii de familie pentru că toate centrele de vaccinare din județ vor fi închise începând cu data de 13 mai. Pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Argeș se găsește lista completă a medicilor de familie care se vor ocupa de vaccinare, în cabinete. De precizat: dacă o persoană vrea să fie vaccinată, dar nu găsește pe această listă medicul la care este înscrisă, se poate adresa oricărui alt doctor de familie trecut aici. http://dsparges.ro/wp/covid-19/vaccinare/. Accesați Secțiunea: Contracte vaccinare în cabinetul medicului de familie.

Citește și: Ziua Porților Deschise la Grădinița cu Program Prelungit „TIC-PITIC” din Mioveni

Începând din 16 mai 2022, în cabinetele de medicină de familie se poate efectua, la cerere, cea de-a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech.

„Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager. Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze. Se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani. Dovada vaccinării cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverința de vaccinare, generată din Registrul Electronic Național de Vaccinări, sau de certificatul digital”, informează Ministerul Sănătății.

Foto: descriptiv

Acest articol este despre: arges,centre,doza,dsp,medici de familie,vaccinare

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed