De la 1 noiembrie se depun cererile pentru ajutor de încălzire la Primăria Mioveni

de | 3.11.2016 16:25 | Actualitate

Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mioveni primește de marţi, 1 noiembrie, cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, pentru sezonul rece noiembrie 2016 – martie 2017.
Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă familiilor şi persoanelor singure cu domiciliul în oraşul Mioveni, diferenţiat în funcţie de venitul net mediu lunar pe membru de familie, precum şi în funcţie de sistemul de încălzire utilizat: cu gaze naturale, cu energie termică, cu energie electrică sau cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri.
Aceste persoane pot beneficia de ajutorul lunar pentru încălzirea locuinţei doar dacă venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei. Actele necesare, condiţiile acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei şi cererea online, sunt afişate pe site-ul www.primariamioveni.ro (Secţiunea – Cereri şi Formulare tip), dar şi la sediul Primăriei.
Se recomandă ca cei care întocmesc aceste dosare să fie foarte atenţi la condiţiile de acordare a subvenţiilor.
Cererile se pot procura şi de la sediul Primăriei – (Ofiţerul de Serviciu), zilnic, după următorul program: Luni, Miercuri, între orele 08.00 – 16.00; Marţi, Joi între orele 08.00 – 17.00; Vineri, între orele 08.00 – 14.00. D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii