Web Analytics

De fiecare dată când a fost la guvernare PSD a arătat respect pentru pensionari!

de | 29.03.2024 16:19 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

La Bascov a avut loc vineri, 29 martie, reuniunea zonală a organizațiilor pensionarilor social democrați din 11 județe. Au fost prezenți președinți de organizații și membri ai OPSD din Argeș, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ialomița, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman și Vâlcea.

Citește și: Au început lucrările la podul de pe DN 65 B, în comuna Bradu. Inspecție pe șantier

La eveniment au participat Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Victor Negrescu, europarlamentar, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii, Ion Popa, președinte OPSD la nivel național, parlamentarii de Argeș Cristina Mariana Stocheci, Ovidiu Puiu și Nicolae Pavelescu, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, Gheorghe Stancu, primarul al comunei Bascov, președintele OPSD Argeș – Vasile Negoescu, consilieri județeni și locali, secretarul executiv OPSD Argeș, Ghiorghe Vătășescu.

Fiecare pensionar știe că de la 1 ianuarie 2024 s-au mărit pensiile cu 13,8%. Vreau să vă asigur, de asemenea, că toate pensiile vor fi recalculate așa cum ne-am angajat. Contează, la guvernare, cum îți prioritizezi veniturile bugetare. Ce consideri cu adevărat important pentru țară: să cumperi măști, izolete și vaccinuri pe care le arunci apoi la gunoi, cum au făcut alții, sau să găsești bani pentru pensii, așa cum face Guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu? PSD de fiecare dată când a fost la guvernare a arătat respect pentru muncă și respect pentru pensionari, iar ceea ce a făcut Guvernul Marcel Ciolacu pentru pensionari nu a făcut nimeni niciodată!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Dumneavoastră, pensionarii, aveți experiență de viață și știți bine ce s-a întâmplat în această țară. Și știți că pensionarii nu pot fi decât în zona social-democrată. Dumneavoastră știți cel mai bine ce înseamnă munca, iar PSD a fost și rămâne partidul care de fiecare dată v-a recunoscut meritele, a făcut legi mai bune și a crescut pensiile. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în Argeș și în această țară!”, le-a transmis Ion Mînzînă celor prezenți.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *